Προφίλ

Η PH YIANGOU ESTATES έχει μια 10χρονη πείρα στον τομέα της αγοράς, ενοικίασης, πωλήσεως ακινήτων τόσο στον Κυπριακό όσο και στο Βρετανικό χώρο.

Έχουμε άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας, από όλα τα μέρη στα οποία έχουμε αναπτύξει εργασίες, οι οποίοι εμπιστεύονται και προτιμούν τις υπηρεσίες μας.

Εξειδικευόμαστε στην αγορά, πώληση, ενοικίαση και διαχείριση διαφόρων ακινήτων όπως διαμερίσματα, οικόπεδα, σπίτια, γη, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, εργοστάσια κτλ.

Η εταιρεία μας είναι εγγεγραμμένη στο Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών (ΣΕΚ).

Η PH YIANGOU ESTATES αναλαμβάνει την ανακαίνιση, εσωτερική και εξωτερική διαμόρφωση των ιδιοκτησιών που ενδιαφέρουν τους ενδεχόμενους πελάτες μας.

Συνεργαζόμαστε με ειδικούς στον τομέα των υπηρεσιών μας, όπως με πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, οικοδόμους, διακοσμητές, τοπογράφους κτλ.

Επιπλέον, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εποπτεία, διατήρηση και ενοικίαση των περιουσιών σας, ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό. Οι σύμβουλοι και οι δικηγόροι μας μπορούν να παρέχουν στους πελάτες πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με τη νομοθεσία περί των ακινήτων στην Κύπρο.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε ό,τι είναι δυνατόν.